Stil German Kielbasa

Stil German Kielbasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați stilul German Kielbasan. O porție conține 618 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,29 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți cârnați kielbasa, zahăr brun, varză murată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Încercați Stil german Kielbasan și tăiței, Kielbasa în stil Philly cu Kraut de fenicul și ardei, și Varză Roșie În Stil German pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați merele și usturoiul într-o tigaie adâncă la foc mediu. Aduceți la foc mic, apoi gătiți timp de aproximativ 10 minute, până când merele încep să se înmoaie. Se amestecă zahărul brun și kielbasa. Gatiti inca 5 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
KielbasaKielbasa
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana poate fi asociată cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder roșu dulce. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista