Stele Suedeze De Cardamom De Migdale
Swedish Almond Cardamom Stars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Un amestec de zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Rulouri Suedeze De Cardamom, Împletituri Suedeze De Cardamom, și Fără Frământare Împletitură Suedeză De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti fursecurile, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1 cană de zahăr, bicarbonatul de sodiu, cardamomul și sarea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați pasta de migdale și untul; procesați până se omogenizează.
Combinați sucul și uleiul. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de suc prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, apăsați ușor aluatul într-un pătrat de 4 inci pe folie de plastic rezistentă. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați fiecare jumătate de aluat, încă acoperit, la o grosime de 1/4 inch. Se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lucrând cu 1 porție de aluat odată, îndepărtați foaia superioară de folie de plastic; întoarceți aluatul.
Îndepărtați folia de plastic rămasă.
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 1/2 inci în 24 de stele; așezați stele la 2 inci distanță pe 2 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de aluat.
Pentru a pregăti glazura, combinați 2 căni de zahăr și lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Întindeți aproximativ 1 linguriță glazură peste fiecare prăjitură caldă; se răcește 1 oră.