Steak Pizzaiola
Steak Pizzaiola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 273 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, oregano, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 64 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Steak Pizzaiola, Friptură cu sos pizzaiola, și Steak Pizzaiolan Sandwich-Uri Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Condimentați medalioanele de friptură cu sare și piper negru pe ambele părți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați fripturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Rezervați ulei în tigaie.
Așezați ciupercile și untul în tigaie și condimentați cu sare; gătiți și amestecați până când ciupercile se înmoaie și încep să se rumenească, 5 până la 6 minute. Reduceți focul la mediu; adăugați ardei și gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Se toarnă vin și se presară oregano uscat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Se amestecă concasul de roșii în amestecul de ciuperci și se fierbe până când Roșia se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați oregano proaspăt, oțet balsamic și fulgi de ardei roșu; se amestecă pentru a se combina. Reglați sarea și piperul negru după gust.
Așezați fripturile înapoi în tigaie cu amestecul de ciuperci și gătiți până se încălzește și se fierbe până la coacerea dorită, 4 până la 10 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat