Steak Cu Anghinare Si Ardei Cires Saut 4

Steak cu anghinare și piper de cireșe saut CCA ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 526 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, și Anghinare si mazare saut 4.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.