Stacy ' s Sausage Quiche

Stacy ' s Sausage Quiche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați quiche-ul de cârnați al lui Stacy. Această rețetă servește 16 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 533 calorii. Un amestec de vin, cârnați, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă cu oală de pui cu brânză a lui Stacy, Supa de fasole neagră a lui Stacy, și Quiche Cu Cârnați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Revista