Sriracha Ouă Deviled
Sriracha ouăle devilate de la Bruxelles ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, maioneză, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă De Diavol Sriracha, Soia Sriracha Deviled Ouă, și Ouă De Diavol Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron mic. Puneți gălbenușurile cu o furculiță; se amestecă maioneza, sosul Sriracha, muștarul uscat și piperul cayenne în gălbenușuri până se omogenizează; se condimentează cu sare. Puneți amestecul de gălbenuș într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț al pungii.
Așezați albușurile tăiate în sus pe un platou de servire. Puneți amestecul de gălbenușuri în jumătăți de albuș de ou; se presară cu boia afumată. Puneți la frigider ouăle devilate, acoperite, până când sunt gata de servit.