Squink Risotto

Squink Risotto
Risotto Squink ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. O porție conține 777 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de piper, plicuri cerneală de calmar, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Squink Risotto, Risotto de năsturel cu scampi și scoici - risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, și Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu).

Instrucțiuni

1
Am spus că de obicei folosesc vin alb sau vermut alb uscat într-un risotto, dar trebuie să recunosc că rețetele de aici nu par să suporte acest lucru. Am o scuză și cu aceasta: ideea acestui risotto este că este negru, nuanțat de cerneala de calmar (scârțâitul titlului meu) și nu am avut nicio dorință de a-i diminua impactul cu niște vin alb pal. Dar nu este doar o chestiune de culoare: cerneala de calmar este atât de bogată, aromată, încât nimic mai puțin decât un roșu robust i-ar rezista.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
VermutVermut
CalmarCalmar
2
Oricât de ciudat ar părea pentru un fel de mâncare atât de exotic, acest lucru poate trece chiar și ca un standby storecupboard. Orezul, bulionul și cerneala de calmar (vine în plicuri, de la un vânzător de pește bun sau delicatese italiene sau sursă online) pot fi păstrate cu ușurință. Am marcat toppingul cu inel de calmar ca opțional, dar chiar și asta poate trăi la congelator câteva luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CalmarCalmar
OrezOrez
3
Deși sunt mai mult decât fericit să-l mănânc negru simplu, nu mă pot abține să nu mă simt înveselit de podoaba tricolore veselă oferită de inelele de calmar, ardeiul roșu chile și pătrunjelul. Nu că am fi aplaudat este cu totul punctul de o astfel de frumos, fel de mâncare sumbru, masa data perfectă pentru goți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
PătrunjelPătrunjel
CalmarCalmar
DateDate
4
Tăiați calmarul (dacă îl folosiți) în inele subțiri și lăsați-l deoparte în timp ce continuați cu risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
5
Încălziți bulionul până aproape fierbe și păstrați bulionul cald într-o cratiță la foc mic
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Încălziți cele 2 linguri de ulei într-o cratiță mare, pe bază de greutate și înmuiați scallions feliate timp de 2 minute la foc mic. Continuă să amesteci și nu-i lăsa să ardă. Radeți usturoiul și dați focul. Aruncați orezul și întoarceți-l în ulei și astfel este slicked și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă vinul roșu și se lasă să se baloneze peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
OrezOrez
8
Purtând mănuși de vinil de unică folosință, introduceți cerneala de calmar și scufundați cu grijă plicurile stoarse în tigaia separată de bulion fierbinte pentru a scoate orice cerneală rămasă. Apoi adăugați și continuați să adăugați ladlefuls de bulion fierbinte la orez, lăsând un ladleful să fie absorbit înainte de a adăuga următorul, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CalmarCalmar
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Când orezul a avut 15 minute, puteți fi mai puțin asiduu pe frontul de agitare și puteți continua cu calmarul, dacă utilizați acest lucru. Într-o tigaie, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline și chile, până la sfârâit, apoi adăugați inelele de calmar și gătiți, amestecând sau agitând puțin tigaia, timp de 3 minute. Se condimentează cu piper măcinat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ardei IuteArdei Iute
CalmarCalmar
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Până în acest moment, risotto-ul negru ar trebui să fie gata, așa că împărțiți-l între boluri sau farfurii încălzite puțin adânci, deasupra cu chile și calmar, dacă folosiți, și împrăștiați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ardei IuteArdei Iute
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate62
Revista