Squash și igname africane

Squash și igname africane
Squash African și igname ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 197 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Squash și igname africane, Tocană africană de dovlecei și năut, și Tocană Africană De Arahide Cu Creveți Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Fierbeti neacoperit cu aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Warwick Estate Pinotage cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Warwick Estate Pinotage
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista