Squash provensal de vară și Gratin de cartofi
Squashul de vară provensal și gratinul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 84 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de dovlecei, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Squash De Vară Provensal, Gratin Provensal De Cartofi, și Squash de vară gratinat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aburiți ușor un vas de copt sau gratinat de 2 litri cu spray de gătit.
Feliați subțire dovlecelul, dovlecelul, cartoful și ceapa cu grosimea de 1/4 inci cu o mandolină sau manual. Puneți legumele în vasul de copt pregătit într-un singur strat. Condimentează cu sare și piper.
Se presară cu frunzele de rozmarin și se stropesc cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie și coaceți până când cartofii sunt fragede, 30 până la 35 de minute.
Scoateți folia; se presara cu branza.
Coaceți până când brânza este rumenită și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, încă aproximativ 45 de minute.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.