Squash Pattypan Umplute
Dovleceii pattypan umpluți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 251 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pesmet, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei Pattypan Umpluți Cu Chinoan Și Porumb Proaspăt, Pattypan Squash cu ouă, și Squash Pattypan Suprasolicitat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți un centimetru de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, acoperiți și gătiți timp de 10 minute sau până când o furculiță poate străpunge tulpina cu puțină rezistență.
Scurgeți și tăiați tulpina superioară a dovlecelului. Folosiți un baller de pepene galben pentru a scoate cu atenție centrele dovlecelului. Rezervați toate bucățile de squash.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.
Călește ceapa în picături de slănină. Tăiați bucățile de dovlecei rezervate și sotati-le cu ceapa timp de un minut.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesmetul. Zdrobiți slănina și amestecați în umplutură împreună cu parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper. Umpleți fiecare dovleac pentru a se revărsa cu amestecul și așezați-le într-un vas de copt. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când dovleceii sunt încălziți.