Squash la grătar cu sos picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii la grătar cu sos picant. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, boia de ardei, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Sos De Afine Picant, Sos De Creveți Piquant, și Sos De Roșii Citrice Piquant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Așezați dovleceii într-un bol; stropiți cu ulei de măsline. Se amestecă pentru a acoperi.
Așezați firimiturile de pâine într-un bol separat; dragă dovlecel în firimituri de pâine până când este bine acoperit.
Gatiti dovleceii pe gratar preîncălzit până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Bateți maioneza, iaurtul, sosul taco, pasta de chile și ardeiul împreună într-un bol. Topiți fiecare felie de dovlecei gătită cu o bucată de amestec de maioneză.