Squash Kabocha umplut cu tocană arabă de miel

Squash Kabocha umplut cu tocană arabă de miel
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Squashul Kabocha umplut cu tocană arabă de miel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de miel, bulion de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ciuperci Sălbatice Cuscus Miel Umplute Kabocha Squash, Mia Bamian Arabă miel și Okra tocană, și Carne De Porc Și Spanac Umplute Kabocha Squash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură. ulei într - un 5-la 6-qt. pan la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați mielul cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper, apoi se rumenesc în ulei, amestecând ocazional, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Transferați mielul într-un castron și reduceți focul sub tigaie la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șobolani, 1 lingură. ulei și 1/4 cană bulion la tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 7-10 minute; adăugați un strop de apă dacă picăturile încep să se întunece. Întoarceți carnea în tigaie și presărați cu baharat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
BaharatBaharat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați încă 2 căni de bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți 1 oră, adăugând încă 1/4 cană bulion dacă tigaia începe să se usuce. Se amestecă orezul și roșiile și se întoarce la fierbere. Între timp, continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Cu un cuțit scurt, tăiați cu grijă în jurul tulpinii de squash pentru a face un 4-in. capac. Scoateți capacul cu un cuțit de masă. Răzuiește și aruncă semințele din capac și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Periați interiorul dovlecelului și interiorul capacului cu restul de 1 lingură. ulei, apoi presărați-le cu restul de 1/4 linguriță. fiecare sare și piper, basculare suc de fructe pentru a acoperi uniform. Setați dovlecelul pe o foaie de copt cu margini. Înțepați cu o furculiță în câteva pete lângă vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Umpleți dovlecelul cu atâta tocană cât se potrivește. Setați capacul la loc și coaceți până când dovlecelul este doar fraged în interior când este străpuns, 70 de minute până la 1 1/2 ore. Între timp, lingura rămase tocană într-o tigaie mică pâine, se acoperă cu folie, și se coace 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Se amestecă arpagicul în tocană în tigaie și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați dovlecelul pe un platou cu 2 spatule largi (dovlecelul se poate împărți puțin; este în regulă). Folosiți o lingură mare de metal pentru a scoate dovleceii și tocați în boluri de supă, adăugând tocană din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista