Squash de vară umplute cu cârnați și orez
Squashul de vară umplut cu cârnați și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 304 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână mere, ciuperci, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Squash de ghindă umplute cu cârnați și orez, Cârnați de pui și dovlecei de ghindă umpluți cu orez brun, și Squash De Vară Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate în jos într-un vas de copt și turnați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
În timp ce dovlecelul se coace, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu și amestecați margarina și conținutul pachetului de orez. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 7 minute. Puneți orezul pregătit deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți cârnații, ciupercile, coriandrul și sarea (dacă este necesar) până când cârnații se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Amestecați amestecul de cârnați cu amestecul de orez gătit într-un castron și amestecați ușor mărul, nucile pecan și brânza Cheddar.
Turnați untul topit într-un vas de copt și așezați dovleceii, cu părțile goale în sus, în vas. Umpleți amestecul de orez și cârnați în dovlecei, permițând umpluturii să se îngroape și să se reverse în vas, dacă este necesar.
Presărați dovleceii umpluți cu parmezan.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este fierbinte și toppingul de brânză s-a rumenit, încă 30 de minute.