Squash De Vară Umplute
Squash de vară umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 304 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, dovlecei de vară, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Squash De Vară Umplute, Squash De Vară Umplute, și Squash De Vară Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu apă cu gheață. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Tăiați dovleceii și dovleceii pe jumătate pe lungime; se pune în apă clocotită. Aduceți înapoi la fierbere; gatiti pana se inmoaie usor, 5 minute.
Transferați dovleceii în apă cu gheață. Se răcește timp de 2 minute.
Răzuiți semințele și pulpa stringentă din fiecare jumătate de dovleac, lăsând o cavitate mare pentru umplutură. Aranjați perfect într-un vas de copt mare, ușor uleiat, rezistent la cuptor.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați curcanul și gătiți, amestecând pentru a se rupe până se sfărâmă, 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile, bulionul și cimbru. Creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând des, până când curcanul este bine gătit și o parte din lichid s-a evaporat, 5 până la 7 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Așezați cantități egale de umplutură în fiecare jumătate de dovleac, îngrămădindu-l sus în centru.
Se amestecă firimiturile de pâine cu parmezan, apoi se presară amestecul peste dovlecei și se stropesc cu 2 linguri. ulei de măsline.
Coaceți până se rumenesc deasupra, aproximativ 20 de minute.