Squash De Ghindă Prăjită

Squash ghindă prăjită este o farfurie care servește 6. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. Un amestec de zahăr brun, scorțișoară, sirop de arțar real și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Squash De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei, și Squash De Ghindă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Folosind un cuțit ascuțit, feliați dovleceii de ghindă în centru.
Scoateți semințele și puneți-le deoparte.
Într-un castron mic, combinați untul, siropul de arțar, cuișoarele, nucșoara, scorțișoara, zahărul brun și boia afumată până se combină bine. Puneți jumătate din amestec pe interiorul celor două jumătăți de dovleac de ghindă.
Coaceți timp de 30-45 de minute sau până când dovlecelul este gătit bine și moale până la capăt.
Scoateți din cuptor și răciți 10-15 minute.
Tăiați felii și îndepărtați pielea.
Întindeți amestecul de unt rămas peste dovleceii calzi și serviți.