Squash de Butternut prăjit și Bisque de cartofi dulci cu slănină afumată de mere

Suc de fructe Butternut prăjită și Bisque de cartofi dulci cu bacon afumat Applewood ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 378 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați măr-slănină afumată, vin, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Încercați Taitei de cartofi dulci prăjiți Butternut Squash cu slănină, nuci pecan zdrobite și spanac, Supă de cartofi de porumb și Fingerling cu slănină afumată din lemn de măr, și Pizza balsamică cu căpșuni cu pui, ceapă dulce și slănină afumată cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați dovleceii, cartofii dulci, uleiul de măsline, sarea și piperul împreună într-un bol; aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, răsturnând legumele o dată, până când sunt ușor caramelizate și fragede, aproximativ 60 de minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până când este ușor crocant, 7 până la 10 minute. Rezervați 1 lingură de slănină.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; zdrobiți slănina.
Încălziți picăturile de slănină și untul împreună în cuptorul olandez la foc mediu.
Se sotează ceapa și untul în amestec de unt fierbinte până când ceapa este translucidă, 7 până la 10 minute.
Turnați vinul alb în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand vinul alb este redus la jumatate, 3 pana la 5 minute.
Se amestecă amestecul de dovlecei prăjiți în amestecul de ceapă; adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Turnați amestecul de legume într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți supa piure în cuptorul olandez.
Se amestecă jumătate și jumătate în supă de piure; gătiți și amestecați la foc mediu-mic până când supa se încălzește, aproximativ 5 minute. Amestecați nucșoara în supă; condimentează cu sare și piper după gust. Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu slănină mărunțită.