Squash Butternut și cuscus de afine
Butternut Squash și Couscous de afine este un vegan rețetă cu 7 porții. Acest fel de mâncare are 297 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Dacă aveți afine southern grove, cuscus original reggano, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Squash Butternut și cuscus de afine, Suc De Fructe Butternut & Couscous De Afine, și Squash de Butternut prăjit, Kale și cuscus de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mediu, aruncați dovlecelul de butternut cu 1 linguriță de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Coaceți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Într-un castron mic, rehidratați afinele uscate prin combinarea cu 2 căni de apă fierbinte. Înmuiați un minut.
Într-o tigaie cu sos mediu, aduceți la fiert 2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă cuscusul și se acoperă, se scoate de pe foc, se lasă să stea 5 minute.
Scoateți capacul, puful și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Într-un castron mare, combinați cuscusul, dovlecelul de butternut, afinele și ingredientele rămase.
Serviți la temperatura camerei.