Squash Braid
Squash Braid ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lapte cald, zahăr brun, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Squash Braid, Împletitură De Dovleac Însămânțată, și Taco Braid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți dovleceii curățați și tocați cu apă. Aduceți apa la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească și se pasează. Rezervați 1 cană pentru utilizare în această rețetă și congelați restul pentru utilizare ulterioară.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu lapte, unt, 1 cană piure de dovlecei, 1 ou, zahăr brun, sare și 2 căni de făină; se amestecă bine pentru a se combina. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 6 bucăți egale și rotiți fiecare într-o frânghie de aproximativ 18 inci lungime. Luați 3 frânghii, ciupiți capetele împreună și apoi împletiți frânghiile împreună. Prindeți capetele pentru a sigila. Faceți același lucru cu celelalte 3 frânghii de aluat.
Așezați împletituri pe foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să crească aproximativ 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, bateți împreună 1 ou și 1 lingură de apă; periați pâinile cu spălare de ouă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți din foile de copt și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.