Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe
Spuma di Mortadella con Salsa di ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 722 calorii, 23g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați aceto balsamico, coajă de portocală, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spuma de dovlecei - - - Spuma di Zucchine, Confettura di ciliegie (conserve de cireșe), și Mortadella-carne de porc umplută cu cartofi prăjiți cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți crema într-o cratiță la foc mic până se apropie de foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați Parmigiano, amestecând constant pentru a-l topi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
3
Scoateți amestecul de smântână și brânză de pe foc și adăugați 1 linguriță de oțet și câteva măcinări generoase de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Așezați bucățile de mortadella într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Cu motorul pornit adăugați amestecul de cremă într-un flux constant lent până când toată crema a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Gustați pentru condimente și turnați în 6 sau 8 feluri de mâncare individuale-tipul de sufle cu caneluri albe sau orice fel de mâncare "budincă". Acoperiți bine cu plastic și refrigerați câteva ore pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6
Între timp, construiți sosul. Într-o cratiță medie, reduceți vinul roșu la jumătate din volumul său; coborâți flacăra și adăugați cireșele, fierbând ușor împreună timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Semințe De Leuștean Pudră
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați untul și fierbeți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
De pe foc, adăugați lingura rămasă de oțet și lichiorul de nucă, amestecând bine pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
9
Scoateți mousse-ul din frigider cu 1/2 oră înainte de servire.
10
Așezați vasele individuale pe farfurii mari, plate.
11
Așezați câteva jumătăți de nucă și câteva bucăți de pâine prăjită pe fiecare farfurie și stropiți sosul cald de cireșe peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
La masă, un pic de mousse și sosul său se întinde pe pâine prăjită și se acoperă cu o bucată de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub o singură plută. Prezența sa este simțită imediat sub forma unei arome de parfum și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe palat, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de bramble și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o luminozitate subiacentă, este un Pinot Noir complet, echilibrat și meritat deschis. Remarcabila epocă din 2018 sărbătorește echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu ușurință toate cele de mai sus.