Sprout și campion de ceapă de primăvară

Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Sprout & spring onion champ ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 2 fani. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Primăvară. Un amestec de grătar de nucșoară, varză de Bruxelles, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Campion De Ceapă Verde, pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară, și Rulouri de primăvară cu creveți și varză de Bruxelles cu sos de scufundare cu ghimbir de susan.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată, acoperiți cu un capac și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute sau până se fierbe.
Se scurge și se lasă să se usuce la abur timp de 5 minute.
Încălziți untul într-o tigaie mare, adăugați ceapa de primăvară și gătiți timp de 3 minute, amestecând regulat. Sfat în varza de Bruxelles și gătiți încă 8 minute până se înmoaie.
Se adaugă laptele și se încălzește încă 1 min.
Răsturnați cartofii înapoi în tigaie, amestecați, apoi adăugați amestecul de lapte și germeni.
Se adaugă nucșoara, se condimentează și se amestecă.