Spirale de somon cu sos de castraveți

Spiralele de somon cu sos de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 244 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 162 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Spirale de vinete cu iaurt grecesc, roșii și castraveți, Spirale De Somon Afumat, și Spirale De Somon-Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pielea din File și aruncați-o.
Tăiați fileul pe lungime în patru benzi.
Așezați două crenguțe de mărar pe fiecare bandă; rulati. Filetați somonul pe patru frigarui metalice sau înmuiate din lemn.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul și muștarul; adăugați somon. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Somon la grătar, acoperit, la foc mare sau se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele sosului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
![Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir]()
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructifer este mai aproape de prune decât cireșele. Gura este dulce și delicioasă, cu indicii de cola și pâine de copt.