Spice Frecat Piept De Rață La Grătar

Spice Frecat Piept De Rață La Grătar
Spice frecat piept de rață la grătar ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, muștar, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, GRĂTAR: Piept De Rață Frecat Cu Condimente, și Herb & Spice Frecat La Gratar Piept De Curcan.

Instrucțiuni

1
Combinați boia afumată, praful de usturoi, chimenul, pudra de chili, cinci pudră de condimente, muștarul uscat și puțină sare și piper într-un bol. Folosind un cuțit ascuțit, înscrieți pielea raței, astfel încât să aibă un model de diamant de 1/4 inci. Frecați amestecul de condimente pe toată rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chineză Cinci CondimentChineză Cinci Condiment
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De MuștarPudră De Muștar
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Rață întreagăRață întreagă
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți un grătar la mediu (asigurați-vă că nu este prea cald, deoarece cheia este să gătiți rața încet pentru a reda grăsimea) și ștergeți grătarele cu un prosop uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați pielea de rață în jos pe grătar și gătiți până când pielea este arsă și grăsimea este redată, 4 până la 5 minute. (Dacă există erupții ocazionale din grăsime, mutați rața pe grătar într-un loc nou, departe de flacără, de fiecare dată.) Întoarceți rața și așezați-o pe o parte mai rece a grătarului. Gatiti inca 5 minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 7 minute înainte de a tăia bobul în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista