Spice frecat cotlete de miel Hoisin și cu salata Bok Choy la gratar

Spice frecat cotlete de miel Hoisin și cu salata Bok Choy la gratar
Niciodată nu poți avea prea multe rețete sos, asa ca da condiment frecat cotlete de miel Hoisin și cu salata Bok Choy la gratar un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1494 calorii, 140g de proteine, și 80g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $10.89 pe portie, această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir măcinat, ulei de canolan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Spice frecat cotlet de miel cu salata de porumb, Cotlete de miel frecate cu condimente, și Spice frecat cotlete de miel cu sos de port de struguri-migdale și Harves pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați anasonul, ghimbirul, coriandrul, praful de usturoi și chile de arbol într-un bol. Frecați amestecul de condimente pe Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Salote Mari8 Salote Mari
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți un grătar de cărbune pentru căldură directă sau un grătar cu gaz pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți mielul cu ulei de canola și presărați sare și piper. Grătați mielul până când este ușor carbonizat pe toate părțile și gătit până la mediu-rar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți mielul cu hoisin chiar înainte de a-l scoate de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Ungeți bok choy cu ulei de canola și presărați sare și piper. Grătați bok choy-ul, tăiați-l în jos timp de aproximativ 4 minute; răsturnați și grătați încă câteva minute până când tulpinile sunt crocante. Se toacă bok choy grosolan și se pune într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Bateți sosul de pește, oțetul, sucul de lămâie, sosul chile și sosul de soia și presărați sare și piper într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți în canola și uleiul de susan. Aruncați vinaigreta cu salata bok choy la grătar; gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Așezați mielul pe un platou și împrăștiați cu cilantro și mentă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Se servește cu salata bok choy la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista