Spice frecat cotlet de miel cu fasole verde
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și marinată primară? Spice frecat cotlet de miel cu fasole verde ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 6,37 USD pe porție. O porție conține 841 calorii, 40g de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este bine. Încercați Cotlete de miel frecate cu condimente, Spice frecat cotlet de miel cu salata de porumb, și Spice frecat cotlete de miel Hoisin și cu salata Bok Choy la gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Aduceți o cratiță cu apă la fiert și sareți-o Generos.
Adăugați fasolea verde și gătiți până la crocant-fraged, 4 până la 5 minute. Chiar înainte de fasole se face arunca în eșalotă.
Se scurge și se transferă într-un platou de servire.
Stropiți fasolea și șalotele cu ulei de măsline, suc de lămâie, nuci de pin și condimentați cu sare și piper, după gust.
Se amestecă cele 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, cuișoare, nucșoară și scorțișoară împreună.
Ungeți ușor fiecare cotlet de miel cu uleiul de măsline și condimentați cu amestecul de condimente.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiti cotletele în tigaie, fără a se aglomera până se rumenesc și crocante pe ambele părți, aproximativ 3 sau 4 minute pentru ambele părți. Terminați cotletele la cuptor timp de 1 minut pentru rare medii sau până la coacerea dorită.
Așezați Cotletele de miel în jurul fasolei și serviți.