Spianata con Fave: pâine moale cu Favas și Pecorino
Spianata con Fave: pâine moale cu Favas și Pecorino este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Această pâine are 399 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pecorino, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Supă Favan și Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, și Biscuiți cu ciocolată cu făină de nucă de cocos moale și masticabilă (fără gluten!) ... & Fave Five Friday: Brunch-ul sănătos de Ziua Mamei mănâncă.
Instrucțiuni
1
Efectuarea buretelui: porniți buretele cu o seară înainte. Amestecați drojdia, 2 linguri de făină și 1/4 cană de apă caldă într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Lăsați să stea 3 până la 5 minute, până când drojdia prinde viață cu bule mici. Bateți restul de făină și apă, folosind o lingură de lemn. Aluatul trebuie să fie elastic. Răsturnați părțile laterale ale vasului și sigilați-l cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se ridice la temperatura camerei 7 până la 8 ore.
4
Faceți aluatul: într-un amestec electric în picioare cu un atașament cu cârlig pentru aluat, amestecați cele 2 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați jumătate din amestec în burete, împreună cu uleiul de măsline și untura sau untul. Bateți aproximativ 5 minute, făcând un aluat foarte elastic. Se amestecă treptat în restul amestecului de făină. Frământați-l cu mâna aproximativ 10 minute într-un aluat moale, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Untură
1
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și sigilați blatul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați-l să crească la temperatura camerei 2 ore sau până se dublează.
3
Modelarea aluatului: ungeți ușor o tigaie de pizza de 14 până la 16 inci. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Rulați și întindeți aluatul pentru a se potrivi cu tigaia. Ar trebui să aibă o grosime cuprinsă între 1/4-inch și 1/2-inch și până la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
A doua creștere: acoperiți tigaia cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească 2 ore. Aluatul trebuie să fie dublat în volum și nu trebuie să revină atunci când este înțepat cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coacerea și servirea: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Introduceți indentări în partea de sus a pâinii cu degetele.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Întindeți 1 1/2 linguri de ulei de măsline deasupra și presărați sare și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Coaceți 10 minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F și coaceți încă 25 de minute. Pâinea se face atunci când partea de jos a pâinii sună goală atunci când este bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se servește cald, sau la temperatura camerei, feliat în pene, cu coaja-favas și pecorino.