Spareribs dulce și acru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spareribs dulci și acri. O porție conține 660 calorii, 40g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, apă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Dulce și acru Spareribs, Dulce și acru Spareribs, și Dulce și acru Spareribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spareribs în oală suficient de mare pentru a ține coastele într-un singur strat.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi coastele. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Se fierbe 1 minut.
Transferați coastele în colander; clătiți sub apă rece.
Spălați și uscați același vas.
Adăugați 3/4 cană de apă, zahăr, ghimbir, 2 linguri de sos de soia, vin de orez, sos de soia întunecat, oțet, ketchup și sare în oală. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Adăugați spareribs în oală, întorcându-se pentru a acoperi cu amestec de sos (sosul nu va acoperi coastele). Aranjați spareribs într-un singur strat în oală; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți până când coastele sunt foarte fragede, întorcând coastele ocazional și adăugând câteva linguri de apă după cum este necesar pentru a menține nivelul lichidului, aproximativ 2 ore. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu.
Transferați coastele pe platou. Se fierbe sosul în oală până se reduce la 1/2 cană generoasă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul peste spareribs și se servește.