Spareribs cu glazură balsamică dulce-acrișoară

Spareribs cu glazură balsamică dulce-acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spareribs cu glazură balsamică dulce și acră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 104G de proteine, 153G de grăsime, și un total de 2378 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.73 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cipollini dulce și acru glazurat Balsamic, Spareribs dulce și acru, și Dulce și acru Spareribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F și așezați fiecare raft de coaste pe un pătrat de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Presărați coastele generos cu sare, adăugați câteva crenguțe de cimbru la fiecare, apoi înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
CoasteCoaste
SareSare
FolieFolie
3
Așezați pachetele de coaste pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 3 până la 4 ore, până când coastele sunt extrem de fragede. Lăsați coastele să se răcească ușor în pachetele lor înainte de deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Pentru a face glazura, combinați toate ingredientele într-o oală mare la foc mediu-mic. Se lasă să fiarbă, amestecând din când în când, timp de câteva ore, până când sosul este frumos și gros. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Pentru a aduce coastele și glazura împreună, procedați în felul următor. Porniți broilerul (dacă nu aveți un broiler, obțineți cuptorul până la 450 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați rafturile pentru coaste în coaste individuale, așezați-le pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie sau o tavă pentru pui de carne și periați-le agresiv cu glazura. Puneți-le sub broiler și urmăriți-le cu atenție: tot zahărul îi face să ardă foarte ușor! Vrei ca glazura să se contopească cu coastele; durează 3 până la 4 minute. Dacă gătiți coastele la cuptor, faceți acest lucru doar până când glazura începe să baloneze, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ZahărZahăr
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Serviți coastele fierbinți cu o mulțime de șervețele—credeți-mă, veți avea nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
8
* Rețeta pentru glazură face suficient pentru până la patru rafturi, așa că, dacă aveți un echipaj flămând, dublați carnea.* Fii cu ochii pe sos; are tendința de a face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
9
Extras din secretele celor mai buni bucătari: rețete, tehnici și trucuri de la cei mai mari bucătari din America de Adam Roberts (Cărți Artizanale). Copyright 2012 de Adam Roberts; stil alimentar fotografie copyright 2012 de Johnny Miller. Rețetă inspirată de Vinny Dotolo și Jon Shook.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista