Sparanghel și straturi Prosciutto

Sparanghelul și straturile Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, prosciutto, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel și straturi Prosciutto, Prosciutto & Sparanghel Straturi, și Straturi de mic dejun peste noapte cu Prosciutto și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie medie la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor și abia fraged, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Întindeți jumătate din cuburile de pâine într - o tigaie ușor unsă de 9 pe 13 inci. Se acoperă cu jumătate de prosciutto, sparanghel gătit, brânză și arpagic.
Strat cuburi de pâine rămase deasupra, urmate de prosciutto rămas, sparanghel, brânză și arpagic.
Într-un bol, bateți ouăle, laptele, coaja de lămâie, sarea și piperul pentru a le amesteca.
Se toarnă uniform peste ingredientele stratificate. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Coaceți până când centrul straturilor este setat și partea superioară este ușor rumenită, 40 până la 50 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.