Sparanghel și Frittata de ciuperci
Sparanghel și ciuperci Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. Această masă de dimineață are 196 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, brânză mozzarella, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel și Frittata de ciuperci, Sparanghel și Frittata de ciuperci, și Frittata cu sparanghel și ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Topiți untul într-o tigaie sigură la cuptor la foc mediu. Se amestecă uleiul de măsline și sparanghelul și se gătește până când sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți aproximativ 5 minute.
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, apa și cimbru.
Se toarnă în tigaie și se reduce focul la minim. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit.
Coaceți 10 până la 15 minute, până când ouăle nu mai curg. Acoperiți amestecul cu parmezan și brânză mozzarella. Porniți broilerul și fierbeți până când brânzeturile sunt topite și ușor rumenite.