Sparanghel și castron de scoici

Sparanghelul și bolul de scoici este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sparanghel tăiat în diagonală, scoici de dafin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Sparanghel Scallop Stir-Fry, Scallop & Sparanghel Se Amestecă Prăji, și Scallop Cu Cremă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și usturoiul și se sotează 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați bulion, apă, coajă de lămâie și 1 lingură de suc de lămâie în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați sparanghel; gatiti 1 minut. Reduceți căldura, adăugați scoici și fierbeți 3 până la 4 minute sau până când scoicile sunt opace și sparanghelul este fraged.
Se amestecă tăiței fierți, rămânând 1 lingură suc de lămâie, busuioc, sare și piper; gatiti 1 minut. Împărțiți uniform între 4 boluri de supă puțin adânci.
Presărați fiecare porție uniform cu ceapă verde.