Sparanghel învelit cu Prosciutto

Sparanghel învelit cu Prosciutto
Sparanghelul învelit cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Sparanghel, Prosciutto Înfășurat Sparanghel, și Prosciutto înfășurat sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă oțetul într-o oală mică și se aduce la fierbere la foc mare. Întoarceți focul la mediu scăzut și reduceți oțetul cu aproximativ 1/4 sau până când este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lasă să se răcească.
3
Puneți o oală cu apă sărată la foc mare. Tăiați sulițele de sparanghel pentru a avea aceeași lungime. Cojiți jumătatea inferioară a sulițelor cu un cojitor de legume. Legați sparanghelul împreună într-un pachet folosind șnur de bucătărie. Când apa fierbe, coborâți sparanghelul în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Scufundați sparanghelul într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când este complet rece, scoateți sulițele și așezați-le pe un suport pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Rotiți o felie de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel. Aranjați-le pe un platou și stropiți peste puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
5
Se presară cu puțin piper și sare. În cele din urmă, driblați pe o parte din oțetul balsamic redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista