Sparanghel învelit cu Prosciutto

Sparanghel învelit cu Prosciutto
Sparanghelul învelit cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, coajă de lămâie, prosciutto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel învelit cu Prosciutto, Sparanghel învelit cu Prosciutto, și Prosciutto Înfășurat Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Snap woody se termină cu sulițele de sparanghel. Într-o tigaie mare, aduceți 3/4 cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sare și sparanghel tăiat, acoperiți și gătiți până când sparanghelul este fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SareSare
3
Se scurge, se usucă și se lasă să se răcească.
4
Într-un castron mic, combinați smântâna, oul tocat, pătrunjelul, sucul de lămâie, muștarul, coaja de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Așezați 4 sulițe de sparanghel pe fiecare bucată de prosciutto și înfășurați. Repetați pentru a forma 4 pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ProsciuttoProsciutto
RolaRola
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista