Sparanghel În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul în stil Italian. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pansament, arpagic, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sparanghel În Stil Italian, Sparanghel Italian, și Sparanghel Italian Cremos.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Îndepărtați solzii din sulițe cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 4 minute sau până când sparanghelul este crocant.
Așezați sparanghelul într-un vas puțin adânc; adăugați roșii și ingredientele rămase și aruncați ușor.
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește bine.