Sparanghel în patiserie

Sparanghel în patiserie
Sparanghel în foetaj ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 28. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, înlocuitor de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puf de patiserie cu sparanghel și ciuperci, Sparanghel, Pancettan și pachete de patiserie, și Tartă ușoară de sparanghel cu patiserie cu puf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți sparanghelul și puneți-l imediat în apă cu gheață; scurgeți și uscați. Într-un bol, bateți crema de brânză și sarea până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Tăiați fiecare foaie în jumătate în lățime. Pentru fiecare dreptunghi, întindeți amestecul de brânză cremă pe lungime peste jumătate din aluat până la 1/2 in. de margini. Aranjați două rânduri de trei sulițe de sparanghel pe lungime într-un singur strat peste cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Ungeți marginile aluatului cu o parte din înlocuitorul de ou; pliați aluatul peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Tăiați lățimea în 1-1 / 4-in. bucăți.
8
Loc 1 în. în afară pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Ungeți cu înlocuitorul de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
10
Coaceți la 425 de minute timp de 8-12 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții28
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista