Sparanghel în patiserie
Sparanghel în foetaj ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 28. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă, înlocuitor de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puf de patiserie cu sparanghel și ciuperci, Sparanghel, Pancettan și pachete de patiserie, și Tartă ușoară de sparanghel cu patiserie cu puf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Scurgeți sparanghelul și puneți-l imediat în apă cu gheață; scurgeți și uscați. Într-un bol, bateți crema de brânză și sarea până se omogenizează; deoparte.
Desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați fiecare foaie în jumătate în lățime. Pentru fiecare dreptunghi, întindeți amestecul de brânză cremă pe lungime peste jumătate din aluat până la 1/2 in. de margini. Aranjați două rânduri de trei sulițe de sparanghel pe lungime într-un singur strat peste cremă de brânză.
Ungeți marginile aluatului cu o parte din înlocuitorul de ou; pliați aluatul peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Tăiați lățimea în 1-1 / 4-in. bucăți.
Loc 1 în. în afară pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți cu înlocuitorul de ou rămas.
Coaceți la 425 de minute timp de 8-12 minute sau până la aur.