Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli de boia afumată

Sparanghelul saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan afumați este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, boia de ardei ușoară, chorizo uscat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Ouă devilate cu Chorizo crocant, ulei de Chorizo și boia afumată, Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, și Supă Garbanzo cu Chorizo și boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru Allioli de boia afumată: (Vezi nota de mai sus)
Combinați oul, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul și boia afumată în fundul unei căni care se potrivește doar cu capul unui blender de mână. Se toarnă cu grijă ulei de canola.
Așezați capul blenderului în fundul borcanului. Porniți blenderul și trageți-l încet prin amestec. Ar trebui să se formeze o emulsie groasă și cremoasă.
Transferați amestecul într-un castron.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline și chorizo într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand chorizo este crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați chorizo și grăsimea topită într-un castron mic. Întoarceți 2 lingurițe de grăsime în tigaie și încălziți la mediu-mare până când sclipesc.
Adăugați sparanghel și gătiți, amestecând și aruncând, până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până când sparanghelul este fraged și usturoiul este parfumat, aproximativ 45 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper, adaugă oțet și aruncă pentru a acoperi.
Transferați sparanghelul pe farfurii de servire.
Adăugați grăsimea chorizo rămasă în tigaie (ar trebui să existe aproximativ 2 linguri) și încălziți la foc mare până când sclipesc.
Adăugați ouăle, condimentați cu sare și piper și gătiți, lingând grăsimea fierbinte deasupra ouălor, astfel încât acestea să se stabilească rapid. Continuați să gătiți până când albii sunt abia așezați și încrețiți în jurul marginilor, dar gălbenușul este încă curgător. Top sparanghel cu ouă prăjite, bucăți de chorizo și grăsime de chorizo.
Se servește cu allioli de boia afumată.