Sparanghel saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli de boia afumată
Sparanghelul saut cu Chorizo, ouă prăjite și Allioli Paprikan afumați este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, boia de ardei ușoară, chorizo uscat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Ouă devilate cu Chorizo crocant, ulei de Chorizo și boia afumată, Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, și Supă Garbanzo cu Chorizo și boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Allioli de boia afumată: (Vezi nota de mai sus)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2
Combinați oul, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul și boia afumată în fundul unei căni care se potrivește doar cu capul unui blender de mână. Se toarnă cu grijă ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
3
Așezați capul blenderului în fundul borcanului. Porniți blenderul și trageți-l încet prin amestec. Ar trebui să se formeze o emulsie groasă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Emulsii
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți uleiul de măsline și chorizo într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand chorizo este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați chorizo și grăsimea topită într-un castron mic. Întoarceți 2 lingurițe de grăsime în tigaie și încălziți la mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați sparanghel și gătiți, amestecând și aruncând, până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până când sparanghelul este fraged și usturoiul este parfumat, aproximativ 45 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper, adaugă oțet și aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Transferați sparanghelul pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați grăsimea chorizo rămasă în tigaie (ar trebui să existe aproximativ 2 linguri) și încălziți la foc mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ouăle, condimentați cu sare și piper și gătiți, lingând grăsimea fierbinte deasupra ouălor, astfel încât acestea să se stabilească rapid. Continuați să gătiți până când albii sunt abia așezați și încrețiți în jurul marginilor, dar gălbenușul este încă curgător. Top sparanghel cu ouă prăjite, bucăți de chorizo și grăsime de chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
8
Se servește cu allioli de boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute