Sparanghel, roșii și ceapă Farinatan este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 351 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Dacă aveți sparanghel, suc de lămâie, ceapă subțire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sparanghel Și Fontina Frittata Cu Roșii Feliate Și Ceapă Roșie, Sage Farinata, și Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Amperpes).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați roșiile, 1 1/2 lingurițe de ulei, 1/4 linguriță de rozmarin și 1/8 linguriță de piper negru într-un castron mic, aruncând pentru a acoperi. Aranjați roșiile într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; coaceți la 450 timp de 20 de minute, amestecând o dată. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Rozmarin
Tomate
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
Tigaie
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați 1 cană de apă, făină, 1 lingură de ulei de măsline, restul de 2 lingurițe de rozmarin, sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ulei De Măsline
Rozmarin
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Lăsați să stea 30 de minute.
6
Puneți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
9
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți timp de 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă 1/8 linguriță de ardei roșu și usturoi. Gatiti, neacoperit, 18 minute sau pana cand ceapa este aurie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Usturoi
Ceapă
10
Se ia de pe foc; se amestecă sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
11
Scoateți cu grijă tigaia din fontă din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
12
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi. Se amestecă aluatul o dată; se toarnă aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Se acoperă uniform cu amestec de ceapă și roșii; se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Brânză
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Coaceți încă 12 minute sau până când centrul aluatului este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Tăiați în 4 pene.
17
Combinați restul de 1 lingură de ulei, suc și oțet într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
18
Adăugați rucola; aruncați pentru a acoperi. Aranjați 1 cană de rucola pe fiecare din cele 4 farfurii; presărați fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de nuci.