Sparanghel Rapid Benedict

Sparanghel Rapid Benedict
Sparanghelul rapid Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 290 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Rapide Benedict, Ouă De Sparanghel Benedict, și Ouă ușoare Benedict cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați la aproximativ un centimetru de fundul sparanghelului și coajați aproximativ la jumătatea drumului. Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline pe o foaie de copt. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se înmoaie ușor și se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
5
Umpleți o tigaie dreaptă cu aproximativ 2 centimetri de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați oțetul. Spargeți un ou într-o ceașcă și alunecați-l ușor în apă. Repetați cu ouăle rămase și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ușor ouăle din apă și ștergeți-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii, acoperiți fiecare cu un ou fiert, stropiți cu un sfert din sos și garnisiți cu o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
MărarMărar
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista