Sparanghel Rapid Benedict
Sparanghelul rapid Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 290 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Rapide Benedict, Ouă De Sparanghel Benedict, și Ouă ușoare Benedict cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Tăiați la aproximativ un centimetru de fundul sparanghelului și coajați aproximativ la jumătatea drumului. Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline pe o foaie de copt. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se înmoaie ușor și se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de piper și dați deoparte.
Umpleți o tigaie dreaptă cu aproximativ 2 centimetri de apă și aduceți-o la foc mic la foc mediu.
Adăugați oțetul. Spargeți un ou într-o ceașcă și alunecați-l ușor în apă. Repetați cu ouăle rămase și gătiți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 3 până la 4 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ușor ouăle din apă și ștergeți-le cu un prosop de hârtie.
Pentru a servi, împărțiți sparanghelul între 4 farfurii, acoperiți fiecare cu un ou fiert, stropiți cu un sfert din sos și garnisiți cu o crenguță de mărar.