Sparanghelul prăjit și Chowder de creveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de sulițe de sparanghel, herbes de provence, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Creveți și pudră de porumb prăjită, Creveți prăjiți de soia-ghimbir și sparanghel, și Creveți prăjiți cu ghimbir cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați sparanghelul și creveții pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul de măsline. Aruncați pentru a le acoperi cu ulei și apoi întindeți-le într-un singur strat.Prăjiți până când creveții devin roz și opaci, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Transferați pe o farfurie. Întoarceți sparanghelul și continuați să prăjiți până când este fraged, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
4
Scoateți din cuptor și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați în lungimi de 1 inch.Între timp, tăiați tulpinile, vârfurile cu pene și orice tulpini exterioare învinețite din bulbul de fenicul. Rezervați blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați și aruncați miezul, apoi tocați becul; pus deoparte.
6
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați feniculul, prazul, ardeiul roșu și herbes de Provence și saut până când legumele abia încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(și Numai Porții)
8
Adăugați bulionul și cartoful și aduceți la foc mic. Gatiti, neacoperit, pana cand feniculul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingură Plină De Piper Alb
9
Se toarnă laptele și se aduce supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos