Sparanghel prăjit, roșii și ceapă
Sparanghel prăjit, roșii și ceapă este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, ceapă perlată, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Rețete similare includ Bol de orez cu friptură, roșii prăjite și sparanghel și ciuperci caramelizate și ceapă, Roșii prăjite ceapă și dovlecei, și Roșii prăjite și ceapă pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți 2 foi de copt cu spray de gătit.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și presărați cu zahăr și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este moale si aurie, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului și aruncați-le.
Combinați cu restul de 1 linguriță de ulei și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți sparanghelul uniform pe tigăile pregătite.
Așezați roșiile în vasul care ținea sparanghelul și aruncați-le pentru a le acoperi cu ulei și sare rămase.
Prăjiți sparanghelul 10 minute sau până când este viu colorat și încă crocant. (Rețeta poate fi pregătită până la acest punct până la o zi înainte.)
Adăugați amestecul de ceapă și roșii în tigăi; gatiti 5 minute sau pana cand rosiile sunt incalzite.