Sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie

Sparanghelul prăjit cu vinetă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper kosher, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Încercați Sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie, Salată prăjită de cartofi noi, sparanghel și năut cu vinetă de busuioc cu lămâie, și Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare aruncați sparanghelul în uleiul de măsline și condimentați din belșug cu sare și piper.
Întindeți tulpinile pe o foaie de copt, într-un singur strat, și prăjiți până când sunt fragede, dar încă ferme și umede, aproximativ 10 minute.
Între timp, faceți vinaigreta: într-un castron mic, amestecați energic muștarul și sucul de lămâie. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând rapid pentru a emulsiona uleiul de măsline în amestecul de suc. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați sparanghelul într-un platou de servire, aruncați cu vinetă și serviți. Vasul poate fi consumat cald sau rece.