Sparanghel pe grătar
Sparanghelul pe grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sulițe de sparanghel, sare și piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Grătar cu ochi de coastă, și Desert de la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Ungeți sparanghelul cu ulei; se presară sare și piper.
Așezați pe grătar sau în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Se pune pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți sparanghelul sau agitați coșul pentru a transforma sparanghelul; gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana se rumeneste usor si crocant.
Așezați sparanghelul pe platoul de servire.