Sparanghel pe grătar

Sparanghel pe grătar
Sparanghelul pe grătar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de sulițe de sparanghel, sare și piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Grătar cu ochi de coastă, și Desert de la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți sparanghelul cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați pe grătar sau în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Se pune pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți sparanghelul sau agitați coșul pentru a transforma sparanghelul; gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana se rumeneste usor si crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați sparanghelul pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista