Sparanghel la grătar și cartofi noi

Sparanghelul la grătar și cartofii noi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, condimente de lămâie-piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Încercați Sparanghel la grătar și cartofi noi, Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan, și Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare de mică adâncime, amestecați 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de condimente de lămâie-piper.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Așezați în coșul de grătar.
Așezați coșul de grătar pe grătar la foc mediu. Gatiti 15 minute, agitând coșul de grătar ocazional pentru a transforma și amesteca cartofii.
Între timp, așezați sulițele de sparanghel în același castron puțin adânc.
Adăugați uleiul de lingură rămas, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de condimente de lămâie-piper; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați sparanghel la cartofi în coșul de grătar. Gatiti aproximativ 10 minute mai mult sau pana cand cartofii si sparanghelul sunt fragede, scuturand cosul ocazional pentru a intoarce si amesteca legumele.