Sparanghel la grătar cu sos de portocale

Sparanghelul la grătar cu sos de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, coajă de portocală, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Benzi de carne de vită portocalie cu sos de portocale, și Sparanghel Cu Sos De Scufundare Miso.
Instrucțiuni
Grătar ușor sau cuptor de căldură. Într-un castron mic, amestecați uleiul, sarea și 1 lingură de tarhon.
Se toarnă peste sparanghel și se lasă deoparte.
Într-un alt castron mic, combinați maioneza, sucul de portocale și coaja, cayenne și restul de 1 lingură de tarhon și semințe de anason dacă utilizați; pus deoparte.
Aranjați sparanghelul într-un singur strat într-un grătar sau aranjați cu atenție sulițele pe un grătar perpendicular pe grătarul grătarului. (Dacă fierbeți, aranjați pe o foaie de copt într-un singur strat.) Grătiți aproximativ 7 minute la foc mediu sau până se înmoaie, rotind o dată după 3 minute. Sau fierbeți la 4 inci de sursa de căldură timp de 5 minute, rotind o dată.
Scoateți sparanghelul într-un platou și serviți cu maioneza portocalie.