Sparanghel la grătar cu ou fiert, Parmigiano și coajă de lămâie

Sparanghel la grătar cu ou fiert, Parmigiano și coajă de lămâie
Sparanghelul la grătar cu ou fiert, Parmigiano și coaja de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 426 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coajă de lămâie, rucola pentru bebeluși, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou fiert și vinetă cu coajă de lămâie, Sparanghel Cu Pesmet Și Coajă De Lămâie, și Gemelli Cu Sparanghel, Ricotta, Rucola Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie sau un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ținând vârful și tulpina fiecărei sulițe de sparanghel, fixați sparanghelul acolo unde se va rupe în mod natural. Aruncați capetele. Aruncați sparanghelul cu ulei și sare după gust. Grătați sparanghelul până când este ușor carbonizat și flexibil pe toate părțile, 2 până la 3 minute pentru creion sau 5 până la 7 minute pentru standard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți pe un platou și rezervați la temperatura camerei. Gratiți fiecare felie de pâine până când este crocantă și ușor carbonizată pe ambele părți. Frecați fiecare bucată de pâine puternic cu cățelul de usturoi crud. Rezervați cu sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Umpleți un bol cu apă rece de la robinet și cuburile de gheață. Aceasta va fi zona de deținere a ouălor după ce au fost braconate. Păstrați vasul lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Umpleți o cratiță medie cu două treimi din drum cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se adaugă oțetul alb și se aduce la fierbere. Reduceți căldura de pe arzător până când bulele din apă au dispărut. Crăpați ușor și aruncați fiecare ou în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Când ați terminat, albusurile vor fi gătite și gălbenușurile vor fi calde, dar încă lichide. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din cratiță și puneți-le în vasul cu apă rece. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Pentru a asambla salata: aruncați rucola cu jumătate din sucul de lămâie, o picătură de ulei de măsline și un vârf de sare. Aruncați ușor salata până când este acoperită cu lămâia și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați mai mult suc de lămâie și ulei, dacă este necesar. GUSTĂ! Salata trebuie să fie îmbrăcată și aromată, dar nu umedă. Împărțiți rucola între 4 plăci individuale. Aranjați sparanghelul deasupra rucolei pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
În timp ce îmbrăcați salata, aduceți cratița cu apă de braconaj la foc mic. Întoarceți ușor ouăle în cratiță până când sunt încălzite, 1 până la 2 minute. Când ouăle sunt fierbinți, scoateți-le din tigaie cu o lingură pliată și ștergeți ușor pe un prosop de ceai pentru a îndepărta excesul de apă. Așezați imediat 1 ou deasupra sparanghelului pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Presărați fiecare cu puțină sare, Parmigiano și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Stropiți fiecare bucată de pâine la grătar generos cu ulei de măsline și tăiați-o pe jumătate pe părtinire. Înclinați jumătățile de pâine prăjită împotriva fiecărui ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Voila!
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista