Sparanghel la grătar cu ou fiert, Parmigiano și coajă de lămâie

Sparanghelul la grătar cu ou fiert, Parmigiano și coaja de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 426 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coajă de lămâie, rucola pentru bebeluși, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou fiert și vinetă cu coajă de lămâie, Sparanghel Cu Pesmet Și Coajă De Lămâie, și Gemelli Cu Sparanghel, Ricotta, Rucola Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie sau un grătar la foc mediu-mare.
Ținând vârful și tulpina fiecărei sulițe de sparanghel, fixați sparanghelul acolo unde se va rupe în mod natural. Aruncați capetele. Aruncați sparanghelul cu ulei și sare după gust. Grătați sparanghelul până când este ușor carbonizat și flexibil pe toate părțile, 2 până la 3 minute pentru creion sau 5 până la 7 minute pentru standard.
Scoateți pe un platou și rezervați la temperatura camerei. Gratiți fiecare felie de pâine până când este crocantă și ușor carbonizată pe ambele părți. Frecați fiecare bucată de pâine puternic cu cățelul de usturoi crud. Rezervați cu sparanghelul.
Umpleți un bol cu apă rece de la robinet și cuburile de gheață. Aceasta va fi zona de deținere a ouălor după ce au fost braconate. Păstrați vasul lângă aragaz.
Umpleți o cratiță medie cu două treimi din drum cu apă.
Se adaugă oțetul alb și se aduce la fierbere. Reduceți căldura de pe arzător până când bulele din apă au dispărut. Crăpați ușor și aruncați fiecare ou în apă. Gatiti ouale timp de 3 pana la 4 minute. Când ați terminat, albusurile vor fi gătite și gălbenușurile vor fi calde, dar încă lichide. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din cratiță și puneți-le în vasul cu apă rece. Rezervă.
Pentru a asambla salata: aruncați rucola cu jumătate din sucul de lămâie, o picătură de ulei de măsline și un vârf de sare. Aruncați ușor salata până când este acoperită cu lămâia și uleiul de măsline.
Adăugați mai mult suc de lămâie și ulei, dacă este necesar. GUSTĂ! Salata trebuie să fie îmbrăcată și aromată, dar nu umedă. Împărțiți rucola între 4 plăci individuale. Aranjați sparanghelul deasupra rucolei pe fiecare farfurie.
În timp ce îmbrăcați salata, aduceți cratița cu apă de braconaj la foc mic. Întoarceți ușor ouăle în cratiță până când sunt încălzite, 1 până la 2 minute. Când ouăle sunt fierbinți, scoateți-le din tigaie cu o lingură pliată și ștergeți ușor pe un prosop de ceai pentru a îndepărta excesul de apă. Așezați imediat 1 ou deasupra sparanghelului pe fiecare farfurie.
Presărați fiecare cu puțină sare, Parmigiano și coajă de lămâie.
Stropiți fiecare bucată de pâine la grătar generos cu ulei de măsline și tăiați-o pe jumătate pe părtinire. Înclinați jumătățile de pâine prăjită împotriva fiecărui ou.