Sparanghel la grătar cu migdale în fulgi și unt

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, sparanghel la grătar cu migdale în fulgi și unt ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 2. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulița de sparanghel, puțin ulei de măsline, migdale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite, Sparanghel la grătar cu creveți și rouille, și Sandvișuri Cu Crab Britanic De Sparanghel Și Năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita cu sare timp de 2 minute.
Se scurge, apoi se aruncă cu puțin ulei de măsline.
Încălziți o tigaie la foarte fierbinte, așezați sulițele pe grătar și gătiți câteva minute, întorcându-vă pentru a obține un efect frumos carbonizat peste tot. Între timp, topiți un buton de unt într-o tigaie. Împărțiți sparanghelul între 2 farfurii, condimentați și acoperiți fiecare grămadă cu un strop de unt topit și migdale prăjite în fulgi.