Sparanghel Hollandaise Puff

Sparanghel Hollandaise Puff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Asparagus Hollandaise Puff. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, unt, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sparanghel Hollandaise, Sparanghel Cu Hollandaise, și Sparanghel cu Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa, untul, sarea și piperul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați făină și brânză; se amestecă până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Întindeți aluatul pe fundul unui 10-in uns. tigaie de quiche sau farfurie de plăcintă, formând o coajă împingând aluatul din centru spre margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se coace, neacoperit, la 375 la 30 de minute sau până se umflă în jurul marginilor și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Între timp, pregătiți sosul olandez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8
Adăugați 1/2 in. de apă într-o tigaie mare; adăugați sparanghel și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scurgeți și păstrați cald.
10
Aranjați șunca și sparanghelul în centrul pufului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
11
Stropiți cu sos hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista