Sparanghel Hollandaise Puff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Asparagus Hollandaise Puff. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, unt, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sparanghel Hollandaise, Sparanghel Cu Hollandaise, și Sparanghel cu Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa, untul, sarea și piperul la fierbere.
Adăugați făină și brânză; se amestecă până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Întindeți aluatul pe fundul unui 10-in uns. tigaie de quiche sau farfurie de plăcintă, formând o coajă împingând aluatul din centru spre margini.
Se coace, neacoperit, la 375 la 30 de minute sau până se umflă în jurul marginilor și se rumenesc.
Între timp, pregătiți sosul olandez conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați 1/2 in. de apă într-o tigaie mare; adăugați sparanghel și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Scurgeți și păstrați cald.
Aranjați șunca și sparanghelul în centrul pufului.
Stropiți cu sos hollandaise.