Sparanghel fără Gluten și porumb cu glazură de muștar de miere

Sparanghelul fără Gluten și porumbul cu glazură de muștar cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sulițe de sparanghel, condimente de lămâie-piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), Fără Gluten sunt eu: aripi de pui cu muștar de miere, și Pepite de pui la cuptor fără Gluten cu sos de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului și aruncați-le.
Tăiați sulițele în bucăți de 1 inch.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de apă până la fierbere.
Adăugați sparanghel și porumb; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 până la 8 minute sau până când sparanghelul este fraged; scurgere.
Într-un castron mic, amestecați muștar, miere și condimente de lămâie-piper. Se amestecă în legume fierbinți.