Sparanghel De Susan
Sparanghelul de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, ulei de susan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Sparanghel De Susan, Sparanghel cu susan, și Sparanghel De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia orice părți dure ale tulpinilor de sparanghel.
Se toarnă aproximativ 2 centimetri de apă într-o cratiță mare și se aduce la fierbere.
Adăugați sparanghelul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, 3 până la 7 minute (în funcție de dimensiune).
Scurgeți și transferați pe un platou. Între timp, într-un castron mic, combinați oțetul, sosul de soia și uleiul. Puneți pansamentul peste sparanghel și presărați cu semințele de susan.