Sparanghel cu unt de portocale-ghimbir pentru 2
Sparanghel cu unt de portocale și ghimbir pentru 2 este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană cu 2 porții. Pentru 1,48 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 258 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsimi . Funcționează bine ca garnitură. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, oțet balsamic, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 27% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparanghel cu ghimbir-unt de portocale , sparanghel cu unt de portocale-ghimbir și sparanghel cu ghimbir portocaliu .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Adăugați sparanghelul; se acoperă și se fierbe timp de 3-5 minute sau până când devine crocantă.
Scurgere; se transfera pe un platou de servire si se tine la cald.
Într-un castron mic, bate untul, marmelada, ghimbirul, oțetul și coaja de portocală până se omogenizează. Se pune peste sparanghel.