Sparanghel cu trufe albe un Zicloli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul cu trufe albe un Olixtoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de trufe, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel alb cu vinetă de trufe, Trufe Aioli, și Cartofi prăjiți cu trufe Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse cățel de usturoi într-un robot de bucătărie sau blender de 3 până la 4 ori sau până la tocat.
Adăugați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și piperul; procesați până se omogenizează, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat ulei de trufe și ulei de măsline într-un flux lent și constant, procesând până la îngroșare.
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. Gatiti sparanghelul, acoperit, in apa sarata clocotita pentru a acoperi 2 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți. Scufundați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți. Aranjați sparanghelul pe un platou de servire.
* Un sfert ceașcă înlocuitor de ou poate fi utilizat în locul gălbenușurile de ou. Două linguri de apă caldă pot fi adăugate la aoli subțire.