Sparanghel cu trufe albe un Zicloli

Sparanghel cu trufe albe un Zicloli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul cu trufe albe un Olixtoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de trufe, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel alb cu vinetă de trufe, Trufe Aioli, și Cartofi prăjiți cu trufe Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse cățel de usturoi într-un robot de bucătărie sau blender de 3 până la 4 ori sau până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și piperul; procesați până se omogenizează, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat ulei de trufe și ulei de măsline într-un flux lent și constant, procesând până la îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel. Gatiti sparanghelul, acoperit, in apa sarata clocotita pentru a acoperi 2 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgeți. Scufundați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți. Aranjați sparanghelul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Serviți cu aoli.
6
* Un sfert ceașcă înlocuitor de ou poate fi utilizat în locul gălbenușurile de ou. Două linguri de apă caldă pot fi adăugate la aoli subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista